Istine i laži o ljubavi

Bruno Šimleša ponovo dolazi u našu knjižnicu – nakon što smo 2010. predstavili njegovu knjigu “Škola života”, a zatim tri godine kasnije i “U rukavicama mi je ionako prevruće” na redu je knjiga “Istina i laži o ljbavi” koju je Bruno izdao krajem prošle godine.

Za one (rijetke) koji možda još ne znaju, Bruno Šimleša poznati je hrvatski pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog. Piše uglavnom knjige o samopomoći i duhovnu literaturu u kojoj govori o ljubavi, međuljudskim odnosima, položaju čovjeka u svijetu, postizanju sreće u svakodnevnom životu i srodnim temama. Popularan je u Hrvatskoj, ali i diljem regije, u Makedoniji, Sloveniji i Srbiji.  Njegove hit knjige, poput “Škole života” i “Ljubavologije”, tiskane su u više izdanja i spadaju među najprodavanije knjige na hrvatskom tržištu. Šimleša je javnosti poznat i kao voditelj talk-show emisije “Svaki dan, dobar dan”, koja se na HTV-u emitirala od 2013. godine.

U novoj knjizi Istine i laži o ljubavi, Bruno otkriva i razbija sve mitove koji nas nerijetko odvode na krivi put te odgovara na pitanja: Kako ostvariti ljubav? Kako svoje srce naučiti jeziku ljubavi? Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavrjeđujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti?

Svi ste pozvani u Gradsku knjižnicu Ivanić-Grad u ponedjeljak, 19. ožujka u 19 sati – prilika da čujete uživo što nam Bruno Šimleša može reći o ljubavi.

2018-03-15T09:43:28+00:00