Promocija slikovnice “Brigaš i Trebaš”

Kako savladati ljutnju, tugu, strah i ostale neugodne emocije?

U tome će djeci zasigurno pomoći nova slikovnica „Brigaš i Trebaš“ Tamare Vučković koju je predstavila sa suradnicom Tihanom Lipovec Fraculj u srijedu, 16.3.2022. u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grad. Djeca su imala puno toga za reći jer bili strahovi racionalni ili iracionalni ponekad je teško nositi se s njima.

A što ih ljuti? Prvašići su iskreno govorili – ružne riječi, starija braća, zadaće u školi, uzimanje mobitela, nedovoljno spavanja, ponekad neposlušan kućni ljubimac ili pak duhovi. Gošće su im pokazale niz konkretnih i korisnih metoda koje mogu lako savladati i koje će im pomoći s brigama. Uz Igraša, pjesmu, ples i tehniku pravilnog disanja djeca su ih obećala provoditi kada situacija zahtijeva. Uz poantu da se i sreća može vježbati te da ne treba previše i stalno brinuti slikovnicu „Brigaš i Trebaš“ toplo preporučamo za čitanje. 🙂

Ove dvije kreativke i nastavnice idejne su začetnice i pokretačice programa „Vježbaonica sreće“ (2017.g.). kojim nastoje pružiti djeci i odraslima alate kako bi vodili sretniji, ispunjeniji i zadovoljniji život.

Hvala im na dolasku, puno smo toga naučili i pritom se dobro zabavili. 🙂

 

  

  

  

  

 

 

 

 

2022-03-18T13:47:17+00:00