Predstavljanje knjige “Reinkarnacija – tajna vječnog života”

Gradska knjižnica Ivanić-Grad poziva vas na predstavljanje knjige “Reinkarnacija – tajna vječnog života” Dražena Radakovića u utorak, 5. lipnja 2018. u 19 sati.

‘Reinkarnacija-tajna vječnog života’ autora Dražena govori o konceptu karme i reinkarnacije, što oni zapravo jesu i koji zakoni se kroz njih manifestiraju.

Prvo nas autor provlači tematski kako i kada dolazi do izbacivanja koncepta reinkarnacije iz službenog kršćanstva. Jasno se provlači i važnost te ideje u svakodnevnom životu ako ništa onda zbog poznavanje zakona koji se kroz karmu reinkarniraju. U suvremenoj psihijatriji, psihologiji kao i u bilo kojoj psihoterapiji važnost ovog koncepta je neprocjenjiva i diljem svijeta regresoterapija postaje dio službene medicine. Zašto je akademska psihologija toliko neuspješna i vrti se u krug bez ovog koncepta? Kroz ta i druga pitanja kao i kroz opise svoja 22 fascinantna primjera uspješnih regresoterapija vodi nas Dražen Radaković. Knjiga obiluje autorovim primjerima i sažimanju svojih i tuđih primjera u kvalitativnu terapiju iz koje svi možemo izvući koristi. Zadnji dio knjige uvodi nas u dilemu o vjerodostojnosti službenog prikaza Isusovog raspeća i samog života. Dobivamo na uvid i potpuno ‘nova’ evanđelja koja su zbog nekog razloga bila nedostupna do 20.stoljeća.

Dražen Radaković je psihoterapeut s dugogodišnjim iskustvom. Bavi se obiteljskim i psihološkim savjetovanjem te intenzivno radi i obiteljske sistemske konstelacije. Po zvanju je specijalist psihosocijalnog rada u polju socijalnih djelatnosti. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završio je Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychotherapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren i stekao zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry).
Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu. Zasada je jedini certificirani terapeut Instituta Michaela Newtona (The Newton Institut) u Hrvatskoj te vodi vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje. Do sada je napisao knjige „Hipnoza za svakodnevnu primjenu”, 2012. godine, “Život između smrti i ponovnog rođenja” 2014. godine i „Gay kod“ 2015. godine.

Dobrodošli!

 

 

2018-05-29T14:47:33+00:00